Nogomet

PSG i Al-Nassr odigrali bez golova u Osaki, Brozović zamijenjen u drugom poluvremenu

utorak, 25.07.2023.
PSG i Al-Nassr odigrali bez golova u Osaki, Brozović zamijenjen u drugom poluvremenu
Foto: EPA

Francuski i saudijski velikan odigrali su prijateljski susret u Japanu. Očekivao se pokoji zgoditak, ali susret je završio bez pobjednika i golova…

U sklopu azijske turneje francuski PSG odigrao je prijateljsku utakmicu protiv saudijskog Al-Nassra u Japanu koja je završila bez pobjednika i golova.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na stadionu Yanmar Nagai u Osaki istrčale su gotovo najjače momčadi ova dva kluba. Gledatelji su ostali tek bez užitka gledanja Kyliana Mbappea koji nije otputovao s PSG-om na azijske pripreme. Razlog je već više-manje svima poznat, a dok se još ne zna gdje će nastaviti Kylian karijeru danas ga je u Osaki mijenjao mlađi brat Ethan koji je ušao u igru u 61. minuti.

Luis Enrique odlučio se danas odmarati i Neymara te krenuti s miješanim sastavom, a trozubac u napadu PSG činili su Soler, Lemina i Asensio. Igrala su još nova lica poput Lucasa Hernandeza i Milana Škriniara za PSG, a drugom dijelu Enrique je ponovno izmjenama izmiješao sastav većinom s prvotimcima poput Marca Verratija i Marquinhosa.

Za Al-Nassr su s druge strane započeli Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozović i Talisca koji su igrali do 66. minute kad Luis Castro odlučio odmoriti.

Al-Nassr će igrati još jednu pripremnu utakmicu s europskim klubom, a protivnik će im biti prošlosezonski finalist Lige prvaka milanski Inter. PSG će još igrati s domaćim klubom iz Osake te će zaključiti s Interom 1. kolovoza.

Foto: EPA/JIJI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!