Nogomet

Tuchel i Guardiola testirali snage, igrala četiri Hrvata u ogledu Bayerna i Cityja

Krešimir Milić • srijeda, 26.07.2023.
Tuchel i Guardiola testirali snage, igrala četiri Hrvata u ogledu Bayerna i Cityja
Foto: EPA

Treneri su ovu pripremnu utakmicu u Japanu iskoristili za ispitati formu većine igrača. Zaigrala su i četiri Hrvata u ovoj utakmici, a slavio je Manchester City rezultatom 2:1…

Prijateljski ogledi europskih velikana po Japanu nastavili su se pripremnom utakmicom između Bayerna i Manchester Cityja. Bila je to utakmica u kojoj su Thomas Tuchel i Pep Guardiola testirali snage gotovo svakog igrača koje su imali na popisu.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tuchel nije u igru uvodio tek mladog vratara Toma Hulsmanna, ali je zato napravio 13 izmjena među kojima su priliku dobili Josip Stanišić, Gabrijel Vidović i Ante Tikvić. Nisu oni bili jedini Hrvati na terenu danas bio je tu i Mateo Kovačić koji je za City krenuo od prve minute, a izašao je na početku drugog dijela.

Guardiola nije napravio tek četiri izmjene, a među onima koji su odmarali danas bio je i Kevin De Bruyne. U susretu s hokejaškim izmjenama slavio je na kraju City s 2:1, a golove su zabili McAtee i Laporte za Manchester te Tel za Bayern.

Na azijskoj turneji je i Tottenham koji je dansa igrao u Singapuru protiv Lion Cityja i slavio s 5:1. Domaći su poveli preko Anuara, a onda je uslijedila golijada Spursa preko Kanea, Lo Celsa i hat-tricka Richarlisona.

U ovom susretu igrao je i Ivan Perišić, koji je u igru ušao na početku drugog dijela.

FOTO: EPA/ANDREW YATES

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!