Nogomet

Predstavnici HNS-a i brojne svjetske nogometne zvijezde uveličali zatvaranje Sportskih igara mladih

Branimir Korać, hns.family • subota, 26.08.2023.
Predstavnici HNS-a i brojne svjetske nogometne zvijezde uveličali zatvaranje Sportskih igara mladih
Foto: FaH

I ovogodišnje izdanje Sportskih igara mladih je ispunilo očekivanja, a za kraj uveličali su ih brojni veliki nogometaši i nogometni dužnosnici koji su doputovali u Split...

Uz prisustvo delegacije HNS-a, predvođene predsjednikom Marijanom Kustićem, u Splitu su svečano zatvorene Plazma Sportske igre mladih.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza u Splitu su činili predsjednik Marijan Kustić, tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa te povjerenik za sigurnost Jurica Jurjević.

Svečanost zatvaranja uveličale su i brojne nogometne legende koje su nastupile u revijalnoj utakmici na Prokurativama.

Zaigrali su i bivši kapetani reprezentacije Zvonimir Boban i Darijo Srna, bivši hrvatski reprezentativci Aljoša Asanović i Mario Stanić te proslavljena imena svjetskog nogometa poput Luisa Figa, Predraga Mijatovića, Nemanje Vidića i Christiana Karembeua, uz predsjednika Uefe Aleksandera Čeferina i predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija.

U sklopu svečanosti zatvaranja, Srna i Vidić proglašeni su novim ambasadorima Plazma Sportskih igara mladih, održani su revijalni turniri u šahu i padelu, te su dodijeljene medalje najboljim natjecateljima.

FOTO: Mario Strmotić/PIXSELL

AUTOR: HNS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!