Tenis

Preokret Ćirić Bagarić protiv druge nositeljice za četvrtfinale Ljubljane!

Petar Jenjić • srijeda, 13.09.2023.
Preokret Ćirić Bagarić protiv druge nositeljice za četvrtfinale Ljubljane!

Lucija Ćirić Bagarić stigla je do pobjede u osmini finala Challengera koji se igra u Ljubljani. Hrvatska tenisačica je u tri seta bila bolja od španjolske predstavnice, ujedno i druge nositeljice...

Lijepu pobjedu upisala je Lucija Ćirić Bagarić u osmini finala Challengera u Ljubljani. Za protivnicu je imala Alionu Bolsovu Zadoinov, drugu nositeljicu turnira i 178 mjesta bolje rangiranu tenisačicu.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatska predstavnica je nakon dva sata i 20 minuta provedenih na terenu preokretom stigla do pobjede te tako izborila plasman među osam najboljih. Slavila je sa 4:6, 6:3, 6:0 u njihovom prvom međusobnom dvoboju.

Hrvatska tenisačica bolje je krenula u meč i povela je s 2:0, ali njena protivnica uspješno je napravila preokret te došla do prvog seta. Bagarić je povela s 3:0 u prvom setu, a uz manje poteškoće sačuvala je vodstvo do kraja.

Odlučujući, treći set, kada se sve lomilo, u potpunosti je otišao na stranu hrvatske tenisačice koja do kraja nije izgubila nijedan gem. U četvrtfinalu će igrati protiv bolje iz dvoboja Marina Bassols - Sapfo Sakellaridi.

Challenger Ljubljana, osmina finala:
Lucija Ćirić Bagarić - Aliona Bolsova Zadoinov 4:6, 6:3, 6:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!