Nogomet

Teška ozljeda Neymara, mora na operaciju, sezona je za njega završena

Branimir Korać • srijeda, 18.10.2023.
Teška ozljeda Neymara, mora na operaciju, sezona je za njega završena
Foto: EPA

Na kraju su se ipak obistinile crne vijesti o ozljedi Neymara. Stradali su križni ligament i meniskus te ga čeka dugačka pauza...

Brazil je sinoć gostovao kod Urugvaja i upisao poraz, ali puno veći problem od tog poraza za Brazil predstavlja ozljeda Neymara. Glavna brazilska zvijezda zaradila je ozljedu križnog ligamenta i meniskusa te mora na operaciju.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Odmah je bilo jasno kako je riječ o vrlo neugodnoj ozljedi, ali postojala je nada kako je riječ tek o istegnuću te da neće biti potrebna operacija. Ona se nije ostvarila, Neymar mora na operaciju i dugačku pauzu.

Izvjesno je kako je za Neymara sezona završena. Obično je stanka kod ovakvih ozljeda između šest i devet mjeseci, ali s obzirom na težinu ozljede i Neymarovu povijest bolesti, gornja granica čini se izvjesnijom.

Ne samo da su Saudijci (Al Hilal) ostali bez njega do kraja sezone, teško je za očekivati i da će Neymar biti spreman za Copa America koji je na rasporedu za osam mjeseci.

FOTO: EPA/Raul Martinez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • I to je nogomet

    Piše: Branimir Korać

    I to je nogomet

    Bijes i razočaranje izmjenjivali su se nakon pogotka Zaccagnija koji je Hrvatsku vjerojatno ostavio bez osmine finala Europskog prvenstva...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!