Košarka

Šarić: 'Imam odličnu kemiju s Chrisom Paulom, a jako je zabavno igrati u momčadi koja stalno pobjeđuje'

Mihaela Bradovski • subota, 04.11.2023.
Šarić: 'Imam odličnu kemiju s Chrisom Paulom, a jako je zabavno igrati u momčadi koja stalno pobjeđuje'
Foto: EPA

Darija Šarića hvale i Steve Kerr i suigrači, navijači, mediji. U Golden State Warriorsima se pronašao i ima bitnu ulogu...

Dario Šarić odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dresu Golden State Warriorsa. Warriorsi su slavili sa 141:139 protiv Oklahoma City Thunder, a Šarić je upisao 20 poena, šest skokova i tri asistencije.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ovo je momčadska pobjeda, igrali smo odlično cijelu utakmicu. Ponekad treba imati i malo sreće, ponekad treba odigrati pravi potez u pravo vrijeme, a to je ovdje bilo ključno", istaknuo je Šarić.

On je od ovog ljeta član Golden State Warriorsa gdje se sjajno snašao.

"Osjećam se dobro, nadam se da ću nastaviti ovako. Nekad ću imati uspona i padova, ali pokušat ću se držati na što konstantnijim postocima te ne oklijevati u situacijama za šut."

U prilagodbi mu je dosta pomoglo i to što se odlično razumije s Chrisom Paulom.

"Svi znaju svoju ulogu, ovog sam ljeta gledao neke utakmice Golden Statea kako bih se mogao uklopiti. Imam odličnu kemiju s Chrisom Paulom, igrali smo zajedno u Sunsima, pronašao sam se i nadam se da ću nastavit ću ovako. Jako je zabavno kada igraš s ekipom koja stalno pobjeđuje i cijelo vrijeme dijeli loptu."

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!