Ostali sportovi

Odbojkašice Mladosti dobit će novog trenera, Stojaković napustio klupu

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 11.12.2023.
Odbojkašice Mladosti dobit će novog trenera, Stojaković napustio klupu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Miodrag Stojaković nije više trener zagrebačke Mladosti. Klub je potvrdio kako je došlo do raskida suradnje...

Odbojkašice Mladosti, aktualne prvakinje Hrvatske i osvajačice Kupa Hrvatske Snježane Ušić, od ponedjeljka 11. prosinca ostale su bez prvog trenera Miodraga Mikija Stojakovića.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon zajedničkog sastanka direktora kluba Darka Antunovića sa sada već bivšim trenerom Stojakovićem, Antunović je izjavio:

"Radi se o sporazumnom raskidu, nakon zajedničkog sastanka došli smo do zaključka da je tako najbolje za ekipu i klub. U posljednje je vrijeme došlo do određenog pada forme i rezultata u ženskoj ekipi i morali smo brzo reagirati. Nažalost, uvijek je najnepopularnija mjera u ovom dijelu sezone rastanak s trenerom, jer on na neki način snosi i najveći teret krivice, a i lakše je promijeniti njega nego dio ekipe. Do daljnjega će ekipu voditi kao trener njegov dosadašnji prvi pomoćnik Darko Nojić, i to već od utorka kada u gostima igramo zaostali susret Superlige protiv Osijeka. S dosadašnjim smo se trenerom Stojakovićem rastali u vrlo korektnim odnosima."

Stojaković je bio trener Mladostašica od početka lipnja 2022. godine, dakle na klupi u Domu odbojke proveo je sezonu i pol, osvojivši pri tome naslov prvakinja Hrvatske te pobjednica domaćeg kupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!