Rukomet

[VIDEO] Duvnjak: 'Filip Ivić bio je fenomenalan, a Zvone Srna cijelu utakmicu bio je sjajan'

Branimir Korać • petak, 05.01.2024.
[VIDEO] Duvnjak: 'Filip Ivić bio je fenomenalan, a Zvone Srna cijelu utakmicu bio je sjajan'
Foto: Luka Batelić/PIXSELL

Hrvatska je odradila prvu utakmicu na Croatia kupu i upisala je pobjedu protiv Crne Gore 29:25. Domagoj Duvnjak zadovoljan je kako je to za početak izgledalo...

Iako to nije bila uvjerljiva pobjeda, Hrvatska je izgledala dobro i zasluženo je slavila. Domagoj Duvnjak nije imao previše zamjerki.

Igraj na utakmice Croatia kupa na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"U prvom poluvremenu smo dobro stajali u obrani, primili smo 13 golova, od toga tri ili četiri iz kontre što je u redu. Matej je bio dobar na golu. Na žalost u napadu smo se mučili, iako smo dolazili do šansi, Simić je bio fenomenalan cijelu utakmicu i to nam je radilo velike probleme. U drugom dijelu imali smo malu krizu gdje smo gubili 18:15, ali brzo smo se vratili i na kraju zasluženo pobijedili. Filip Ivić bio je fenomenalan, a Zvone Srna cijelu utakmicu bio je sjajan."

Hrvatska je u ovom susretu bila oslabljena i to se moralo osjetiti, ali do dvoboja protiv Španjolske stvari će sjesti na svoje mjesto.

"Noge su nam stvarno teške, nedostaje nam pet igrača u rotaciji, to nije lako nadoknaditi. Nadam se da će se dečki što brže oporaviti i da će se što brže priključiti treninzima. Uvjeren sam da ćemo do prve utakmice sa Španjolskom biti puno svježiji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!