Nogomet

Vratar Hajduka završio posudbu u Mađarskoj, moguć odlazak u Kazahstan

Petar Jenjić • petak, 26.01.2024.
Vratar Hajduka završio posudbu u Mađarskoj, moguć odlazak u Kazahstan
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Vrata Hajduka Karlo Sentić napustio je posudbu iz mađarskog Diosgyora i trebao bi otići put Kazahstana. Ili da budemo precizniji, u redove aktualnog prvaka Ordabasija...

Vratar Hajduka Karlo Sentić odradio je prvi dio sezone na posudbi u mađarskom Diosgyoru, ali tamo se neće zadržati te će potražiti novi klub u kojem će igrati.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sentić je u prvom dijelu sezone upisao deset nastupa za klub, devet u prvenstvu i jedan u Kupu, imao i zapaženije utakmice, ali s vremenom je pao u drugi plan. Zadnji put branio je još u studenom.

S Hajdukom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a za Splićane je branio posljednji put u porazu od Dinama 4:0 u prošlosezonskom derbiju, nakon čega ga je s pozicije prvog vratara istisnuo Ivan Lučić.

Kada na to nadodamo i povratak Lovre Kalinića u kadar momčadi, onda je teško za očekivati da može dobiti šansu u nastavku sezone i da će sreću morati potražiti negdje drugo. Sentić je imao i dobru rolu u Varaždinu, a gdje će nastaviti karijeru, tek trebamo vidjeti.

Trenutno se najizgledniji čini odlazak u redove Ordabasija, aktualnog prvaka Kazahstana koji bi Hajduku trebao isplatiti 450 tisuća eura. Barem tako pišu tamošnji mediji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!