Nogomet

Jovićevićev Al Raed iznenadio u gostima Ronaldov i Brozovićev Al Nassr

Branimir Korać • četvrtak, 07.03.2024.
Jovićevićev Al Raed iznenadio u gostima Ronaldov i Brozovićev Al Nassr
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iznenađenje u 23. kolu saudijske Premier lige. Igor Jovićević doveo je u goste kod Al Nassra svoj Al Raed i neočekivano slavio s 3:1...

Al Nassr je zaradio dva teška udarca u borbi za naslov prvaka Saudijske Arabije. Nakon što je u prošlom kolu remizirao protiv posljednjeplasiranog Al Hazema (4:4), danas je poražen kod kuće od Al Raeda s 3:1 kojem ova tri boda jako puno znače u borbi za ostanak u ligi.

Igraj na utakmice saudijskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Jovićević je napravio sve kako treba, postavio je igru onako kako može najviše naštetiti Al Nassru i prijetio iz kontranapada s kojima su domaćini imali velikih problema.

Osjetio se i izostanak odličnog Andersona Talisce, uz Ronalda najboljeg strijelca momčadi, imao je Al Nassr prilika, ali realizacija nije bila dobra.

Prvi udarac Al Raed zadao je u 18. minuti kada je Karim El Berkaoui pogodio za vodstvo, no uspio je domaćin izjednačiti niti deset minuta kasnije preko Aymana Yahye.

U drugom dijelu očekivalo se da će Al Nassr krenuti snažno i odmah po preokret, međutim već u prvoj minuti nastavka Mohammed Fouzair vraća prednost na stranu Al Radea.

U igri Al Nassra osjetila se nervoza, nije bilo mirnoće, a kada je u 87. minuti Amir Sayoud pogodio za 3:1 Jovićević i njegovi igrači mogli su pripremati slavlje.

Nervozni domaćin nije uspio vratiti neizvjesnost u završnici susreta i morao se pomiriti s porazom.

Marcelo Brozović odradio je cijelu utakmicu. Al Nassr za liderom Al Hilalom zaostaje devet bodova i ima utakmicu više. Situacija bi bila posve drugačija da je Al Nassr upisao ove dvije pobjede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!