Nogomet

Pogodak Šlogara nije bio dovoljan za bodove i bijeg s dna ljestvice

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.03.2024.
Pogodak Šlogara nije bio dovoljan za bodove i bijeg s dna ljestvice

U važnom dvoboju u borbi za opstanak u ciparskom najvišem rangu, Doxa je slavila protiv AEZ Zakakioua s 2:1 i ostavila ga na dnu ljestvice...

Nakon 26 odigranih kola ciparsko prvenstvo podijeljeno je na Ligu za prvaka i Ligu za ostanak. Danas su odigrani preostali susreti 30. kola, a u Ligi za ostanak Doxa je upisala važnu pobjedu protiv Zakakioua.

Igraj na utakmice ciparskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ovaj susret nam je zanimljiv zbog hrvatskog internacionalca Martina Šlogara koji je bio jedini strijelac u porazu 2:1 gostiju.

Šlogar je već u drugoj minuti pogodio mrežu Doxe. Gosti su opasno pritisnuli i tražili priliku za udarac, a do njega je došao Šlogar primivši loptu u kaznenom prostoru na desetak metara i malo iskosa pogodio je za 0:1.

U nastavku susreta domaćin je ipak došao do preokreta golovima Adila Nabija i Nikole Trujića.

Šlogar je kod gostiju igrao do 78. minute.

Zakakiou ostaje na posljednjem mjestu sa 17 bodova, Doxa ima četiri više, ali i ona je i dalje u zoni ispadanja, Karmiotissa, koja je prva iznad crte, bježi joj šest bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!