Košarka

Rimac: 'Jedino je važno da vodimo', Repeša: 'Neću se zadovoljiti polufinalom'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 13.05.2024.
Rimac: 'Jedino je važno da vodimo', Repeša: 'Neću se zadovoljiti polufinalom'
Foto: Miroslav Lelas/HINA

Split i Cibona sinoć su odigrali prvu polufinalnu utakmicu hrvatskog prvenstva, a do pobjede na Gripama došao je domaćin. Trener obje ekipe prokomentirali su dvoboj...

Košarkaši Splita poveli su s 1-0 u polufinalu hrvatskog prvenstva protiv Cibone. Na Gripama su slavili s 89:74, a dvoboj je prokomentirao trener Slaven Rimac:

Igraj na doigravanje PH na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jedino je važno da vodimo 1:0. Čim smo povezali nekoliko šuteva, došla je viša prednost i tih 20-ak razlike držali smo do pet minuta prije kraja. Sada se okrećemo drugoj utakmici, važno je da imamo energiju i koncentraciju, trebamo ih pretrčati i izdominirati fizički."

Prvim poluvremenom nije bio zadovoljan trener Cibone Dino Repeša koje je njegova momčad zaključila u zaostatku od 52:35:

"Split je stigao do zaslužene pobjede i na nama je analizirati utakmicu i ispraviti neke stvari. Mislim i vjerujem da možemo vratiti seriju u Splitu. Neću se zadovoljiti polufinalom, želimo otići do kraja. Nisam vidio toliku glad kod mojih igrača kao kod nekih Splitovih."

Večeras će svoju prvu polufinalnu utakmicu odigrati Zadar i Dinamo, dok će Cibona i Split svoju drugu odigrati 15. svibnja.

Premijer liga, doigravanje

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!