Zimski sportovi

Panthersi preokrenuli u Bostonu, a Canucksi u Edmontonu

Petar Jenjić • ponedjeljak, 13.05.2024.
Panthersi preokrenuli u Bostonu, a Canucksi u Edmontonu

Sinoć su odigrane dvije utakmice NHL doigravanja u kojima smo vidjeli dva preokreta. Florida Panthersi to su napravili protiv Boston Bruinsa, a Vancouver Canucksi protiv Edmonton Oilersa...

Nakon poraza u prvoj utakmici, Florida Panthersi okrenuli su seriju protiv Boston Bruinsa u svoju korist, a sinoć su stigli do treće uzastopne pobjede i sada vode s 3-1 u seriji.

Igraj na NHL doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bruinsi su nakon prve trećine imali vodstvo od 2:0 zahvaljujući pogocima Davida Pastrnaka i Brandona Carla. Pet minuta prije kraja druge trećine Florida je smanjila zaostatak preko Antona Lundella.

Potpuni preokret stigao je u trećoj trećini, a zabijali su Sam Bennett i Aleksander Barkov. Prvu meč loptu imat će pred svojim navijačima za dva dana.

Do druge pobjede i vodstva 2-1 u seriji stigli su Vancouver Canucksi koji su slavili na gostovanju kod Edmonton Oilersa rezultatom 3:4.

I ovdje smo vidjeli preokret nakon što su Oilersi prvi poveli preko Mattiasa Ekholma poslije pet i pol minuta igre. Međutim, do kraja prve trećine Canucksi su zabili tri pogotka, jednom je poentirao Elias Lindholm, a dva puta Brock Boeser.

Na 2:3 smanjio je Leon Draisaitl, ali dva gola prednosti gostima vraća Lindholm svojim novim pogotkom. Poraz Oilersa ublažio je Evan Bouchard u završnici susreta.

NHL doigravanje:
Boston Bruins - Florida Panthers 2:3 (1-3)
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 3:4 (1-2)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!