Zimski sportovi

NHL: Colorado pobjedom kod Dallasa produžio seriju

HINA, Mario Borko • četvrtak, 16.05.2024.
NHL: Colorado pobjedom kod Dallasa produžio seriju

Dallas Starsi imali su mogućnost postati prvi finalisti konferencije u ovogodišnje NHL doigravanju, ali su, nakon tri uzastopne pobjede, kod kuće iznenađujuće poraženi od Colorado Avalanchea...

U NHL doigravanju još nijedna momčad nije izborila finale konferencije. U noći sa srijede na četvrtak tu su šansu pred svojim navijačima propustili hokejaši Dallasa koji su s 3:5 poraženi od Colorado Avalanchea.

Igraj na NHL doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Colorado je pobjedom rezultat u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije smanjio na 2-3. Šansu za izjednačenje imat će u noći s petka na subotu, kada se šesta utakmica igra u Denveru.

Tijekom uvodne dvije trećine petog susreta Dallas je dva puta vodio golovima Pavelskog i Heiskanena. Gosti su se vraćali, a početkom posljednje dionice postigli su dva pogotka za bijeg na 4:2. Strijelci su u 42. i 45. minuti bili Mittelstadt i Makar.

Već u 46. Stankoven vraća nadu domaćima, ali dvojbe oko pitanja pobjednika otklonjene su u 57. minuti kada MacKinnon postavlja konačnih 5:3.

Pobjednik ove serije u finalu Zapada igrat će protiv boljeg iz susreta Vancouver Canucksa i Edmonton Oilersa. Trenutni rezultat u toj seriji je 2-2.

Na istoku Florida Panthersi vode s 3-2 protiv Boston Bruinsa, a identičnu prednosti imaju i New York Rangersi protiv Carolina Hurricanesa.

NHL, doigravanje:
Dallas Stars – Colorado Avalanche 3:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!