Tenis

Tsitsipas i Hurkacz zaustavljeni u četvrtfinalu Rima

Branimir Korać • petak, 17.05.2024.
Tsitsipas i Hurkacz zaustavljeni u četvrtfinalu Rima
Foto: EPA

Nicolas Jarry i Tommy Paul izborili su mjesto u polufinalu turnira u Rimu. Obojica su do tamo stigli pobjedama u tri seta protiv favoriziranih protivnika...

Stefanos Tsitsipas nema najbolji omjer s Nicolasom Jarryjem i to je učvrstio porazom u Rimu. Tsitsipas je izgubio četvrti put u njihovom šestom međusobnom dvoboju.

Igraj na Jarry - Paul na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ono što je davalo nadu Tsitsipasu je to što su dosad igrali samo jednom na zemlji i to prošle godine u Monte Carlu gdje je Tsitsipas glatko slavio. Međutim ovdje to nije uspio ponoviti, dobio je prvi set sa 6:3, u drugom je imao 0:40 u sedmom gemu i 15:40 u 11., no nije došao do breaka. Izgubio je set i onda i meč u završnici trećeg seta.

Hubert Hurkacz dosad je imao dobar omjer s Tommyjem Paulom, samo jednom je izgubio i to u tri seta, međutim svi njihovi raniji mečevi igrani su na brzoj podlozi.

Paul je ovaj put slavio nakon velike borbe i skoro tri sata tenisa, odradio je dobar meč i odnio pobjedu.

U polufinalu ga čeka Jarry s kojim se dosad tri puta susreo. Paul je slavio u njihova prva dva međusobna dvoboja, li posljednji, prošle godine u Roland-Garrosu, pripao je Jarryju u četiri seta.

ATP Rim, četvrtfinale:
Nicolas Jarry (Čile, 21) - Stefanos Tsitsipas (Grčka, 6) 3:6, 7:5, 6:4
Tommy Paul (SAD, 14) - Hubert Hurkacz (Poljska, 7) 7:5, 3:6, 6:3

FOTO: EPA/ETTORE FERRARI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!