Tenis

Lukas dobro krenula pa ipak upisala poraz od Švicarke

Petar Jenjić • ponedjeljak, 20.05.2024.
Lukas dobro krenula pa ipak upisala poraz od Švicarke
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Bez pobjede na startu kvalifikacija Roland Garrosa ostala je Tena Lukas koja je za protivnicu imala Jil Teichmann. Švicarska tenisačica slavila je nakon preokreta u tri seta...

Na startu kvalifikacija za Roland Garros velik je broj hrvatskih predstavnika. Troje ih je za sada igralo i sve troje, nažalost, zaključilo svoj nastup odmah u prvom kolu.

Igraj na kvalifikacije za Roland Garros (ž) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tara Wurth i Dino Prižmić ispali su ranije tijekom dana bez dobivenog seta, a nešto bliže pobjedi bila je Tena Lukas koja je izgubila u tri seta. 231. tenisačica svijeta igrala je protiv 21 mjesta bolje rangirane Jil Teichmann.

Švicarka je proteklog tjedna na turniru u Zagrebu izbacila Doru Mišković i Ivu Primorac, a danas ponovno igrala protiv jedne hrvatske tenisačice na drugom turniru.

Lukas je dobro krenula u meč i prvi set dobila sa 6:2, međutim, do kraja meča dobila je samo tri gema. Teichmann je u preostala dva slavila sa 6:1, 6:2.

Bio im je ovo drugi međusobni dvoboj i druga pobjeda švicarske predstavnice koja je danas slavila nakon jednog sata i 50 minuta provedenih na terenu.

Roland Garros, kvalifikacije:
Jil Teichmann - Tena Lukas 2:6, 6:1, 6:2

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!