Nogomet

Englezi i Portugalci objavili popis igrača za Europsko prvenstvo

Petar Jenjić • utorak, 21.05.2024.
Englezi i Portugalci objavili popis igrača za Europsko prvenstvo
Foto: EPA

Izbornici engleske i portugalske nogometne reprezentacije objavili su popis igrača za predstojeće Europsko prvenstvo. Gareth Southgate s popisa je izostavio Marcusa Rashforda, dok je Roberto Martinez uvrstio Cristiana Ronalda kojem će to biti šesti Euro...

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate objavio je popis igrača za predstojeće Europsko prvenstvo. Od značajnijih igrača izostavljenih s popisa definitivno je ono Marcusa Rashforda:

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mislim da su drugi igrači na tom dijelu terena imali bolje sezone. To je sve", rekao je Southgate koji na popisu nema ni recimo: Jadona Sancha i Raheema Sterlinga.

Engleska će igrati u skupini sa Slovenijom, Srbijom i Danskom, a Euro otvara protiv Srbije 16. lipnja u Gelsenkirchenu.

Popis igrača objavio je i izbornik Portugala Roberto Martinez. Momčad će predvoditi Cristiano Ronaldo kojem će ovo biti šesto Europsko prvenstvo.

Portugal igra u skupini s: Turskom, Gruzijom i Češkom, a s posljednjespomenutom otvara Euro. Ta utakmica na rasporedu je 18. lipnja u Leipzigu.

FOTO: EPA/Neil Hall

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!