Ostali sportovi

Sedam članica Marjana otišlo barem do finala u Ankari

Sportnet • utorak, 28.05.2024.
Sedam članica Marjana otišlo barem do finala u Ankari

Odlične nastupe na multi igrama u Ankari imao je Taekwondo klub Marjan. U vrlo jakoj konkurenciji nastupilo je njegovih sedam sportašica i svih sedam stiglo je barem do finala...

Izvrsni su bili natjecatelji taekwondo kluba Marjan u Turskoj u Ankari, na poprištu europskih multi igara. Iznimno jako natjecanje ugostilo je više od 1800 natjecatelja iz 285 klubova i/ili reprezentacija.

Igraj na Hartberg - Austria Beč na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Europske multi igre bile su ujedno i kvalifikacijsko natjecanje za ekstra kvote za plasmane na europska prvenstva u svim uzrasnim kategorijama.

Ženski dio Marjana bio je fenomenalan, nastupilo je sedam sportašica i svih sedam je stiglo do medalje odnosno do finala turnira. U ekipnom poretku seniorki, juniorki i kadetkinja Marjan je osvojio uvjerljivo prvo mjesto ispred 285 drugih klubova ili nacionalnih timova.

Marjan je na prvom mjestu ekipnog poretka s 597 bodova, drugi je Istanbul sa 288 bodova, a treći Bešiktaš sa 277 osvojenih bodova.

U pojedinačnom poretku zlatnu medalju osvojile su Marija Uglešić, Mariela Parčina i Petra Uglešić dok su srebrne Ana Lučić, Lana Graovac, Magdalena Matić i Klara Uglešić.

Pored izborenih ekstra kvota za europska prvenstva sportašice Marjana osvojile su i veliki broj bodova za europske rang liste jer je turnir bio E2 razine u odnosu na ostale turnire koji su uglavnom bodovne vrijednost E1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!