Tenis

Pavić i Arevalo poslije jednog odigranog gema prošli u osminu finala

HINA, Mihaela Bradovski • subota, 01.06.2024.
Pavić i Arevalo poslije jednog odigranog gema prošli u osminu finala
Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner Marcelo Arevalo iz Salvadora, deveti nositelji Roland-Garrosa, izborili su prolaz u osminu finala parova Grand Slam turnira u Parizu.

Pavić i Arevalo su prošli dalje nakon samo jednog odigranog gema. Poveli su 1:0 kada su im suparnici, Novozelanđanin Marcus Daniell i Amerikanac Mackenzie McDonald, predali meč.

Igraj na mečeve Roland-Garrosa na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pravi posao Pavić i Arevalo će imati u osmini finala gdje će im suparnici biti šesti nositelji, njemački tenisači Kevin Krawietz i Tim Puetz.

Subotnja kiša u Parizu prekinula je meč drugog kola parova u kojem su Hrvat Nikola Mektić i Nizozemac Wesley Koolhof, sedmi nositelji, igrali protiv Australaca Maxa Purcella i Jordana Thompsona. Trenutačni rezultat je 6:4, 4:6, 1:1.

Četvrti nositelji Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek čekaju svoj dvoboj drugog kola. Igrat će protiv pobjednika ogleda u kojem grčka braća Tsitsipas igraju s Australcem Smithom i Ukrajincem Molčanovom.

Roland-Garros, 2. kolo parova:
Mate Pavić / Marcelo Arevalo (Hrv, Sal/9) - Marcus Daniell / Mackenzie McDonald (NZ, SAD) 1-0, predaja Daniella i McDonalda
Wesley Koolhof / Nikola Mektić (Niz, Hrv/7) - Max Purcell / Jordan Thompson (Aus) 6-4, 4-6, 1-1 prekid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!