Ostali sportovi

FNC spektakl: Stošić dovršio Fabjana, Croata svladao i Džakića

Mihaela Bradovski • nedjelja, 02.06.2024.
FNC spektakl: Stošić dovršio Fabjana, Croata svladao i Džakića
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

FNC 17 ugostio je Beograd, a u spektakularnoj večeri održana je dugo iščekivana borba između Darka Stošića i Mirana Fabjana. Na priredbi je nastupio i Francisco Barrio Croata te svladao Dušana Džakića...

Pred oko 15 tisuća gledatelja u beogradskoj Areni vrhunac spektakla bio je meč između Darka Stošića i Mirana Fabjana. Meč je to koji se dugo iščekivao, a na kraju je završio pobjedom Stošića prekidom.

Fabjan se odlično držao, čak je i bolje krenuo te dva puta slao Stošića u nokdaun, vidno ga je uzdrmao, ali srpski borac se oporavio i odnio pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Iako je prije meča bilo puno trash-talka, na kraju je sve završilo u puno ugodnijem tonu pri čemu su borci pokazali respekt jedan prema drugom.

Nikola Joksović obranio je titulu prvaka u velter kategoriji uspavavši Stefana Negucića. Negucić se nije predavao, ali gušenje na kraju druge runde donijelo je pobjedu Joksoviću.

Sjajni Joksović i dalje je neporažen te je upisao 15. profesionalnu pobjedu i još uvijek je nedodirljiv u velteru.

Francisco Barrio Croata upisao je novu pobjedu i to protiv iskusnog Dušana Džakića. Croata je kroz sve tri runde dominirao i u konačnici je zasluženo slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Croata je tako povezao dvije pobjede u Beogradu, krajem prošle godine svladao je Vasu Bakočevića, a sada i Dušana Džakića.

I Bakočević je bio u akciji, ali u borbi bez rukavica. Protivnik mu je bio Brazilac Alex Ribeiro, a u dramatičnom meču zvono je spasilo Bakočevića od poraza.

Dominirao je kroz četiri runde i bio bolji da bi u završnici posljednje pete dva puta završio u nokdaunu, a drugi je bio na samom kraju i pitanje je bi li mogao nastaviti. Ipak je slavio odlukom sudaca.

Brazilca za protivnika imao je Marko Bojković, ali taj meč je potrajao svega 12 sekundi nakon čega je Julio Pereira nokautiran.

Pobjede su još ostvarili i Jovan Marjanović protiv Brada Wheelera i Marina Spasić protiv Marine Nice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!