Nogomet

Kramarić: 'Psihički i fizički sam spreman, osjećam se kao da je početak sezone'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 02.06.2024.
Kramarić: 'Psihički i fizički sam spreman, osjećam se kao da je početak sezone'
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Važan hrvatski adut na Europskom prvenstvu bit će Andrej Kramarić. Kramarić smatra da je u dobroj formi i osjeća se odlično...

Andrej Kramarić ne skriva oduševljenost uspjehom Luke Modrića koji je stigao do nove titule prvaka Europe osvojivši još jednom Ligu prvaka, čak šesti put.

Igraj na Hrvatska - Sjeverna Makedonija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Luka nam je svima inspiracija. To što on radi je neopisivo, osvojiš jednom, dvaput Ligu prvaka, to je čudo, a on ih je osvojio čak šest, nevjerojatno. Mislim da nas je puno toga naučio, on uživa i voli nogomet, kao što ga i ja volim. Željan je dokazivanja i pobjeda", poručio je Kramarić.

Kramarića i suigrače čeka prva pripremna utakmica protiv Sjeverne Makedonije, a skupinu na Europskom prvenstvu smatra najtežom.

"Svi smo zdravi i veseli, znamo što nas čeka sutra. Bez obzira je li prijateljska utakmica ili Europsko prvenstvo, spremni smo. Svi znamo u kakvoj smo skupini, ona je najteža na Euru. Želja je proći skupinu, ostati na zemlji, a kasnije je u jednoj utakmici nokaut fazi sve moguće. Maksimalni je fokus sada na Španjolskoj, moramo tu utakmicu odraditi pošteno, kao i sve utakmice svih ovih godina."

Iako je bila naporna, klupska sezona nije ostavila traga na Kramariću.

"Zadovoljan sam sezonom koja je bila specifična, sve je bilo super. Psihički i fizički sam spreman, nema nikakvih posljedica, osjećam se kao da je početak sezone."

Protiv Sjeverne Makedonije želi pobjedu kao i u svakoj drugoj utakmici.

"Želimo sve odraditi na najpošteniji način, koncentrirano ući u utakmicu i pobijediti. Svaka utakmica je novo dokazivanje, imamo želju za pobjedom. Najbitnije je ostati zdrav."

Kramarić igra u Njemačkoj i jako dobro zna što ga tamo čeka.

"Očekujemo sjajnu atmosferu, to će biti naše domaće prvenstvo, svi se radujemo tome. Imamo priliku uz dobru atmosferu doći do dobroh rezultata."

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!