Nogomet

Modrić se obratio navijačima Real Madrida: 'Vidimo se dogodine'

HINA, Petar Jenjić • ponedjeljak, 03.06.2024.
Modrić se obratio navijačima Real Madrida: 'Vidimo se dogodine'
Foto: EPA

Luka Modrić je sa suigračima iz Real Madrida proslavio naslov prvaka Europe. Hrvatski nogometaš poručio je navijačima da će se vidjeti i sljedeće godine čime je potvrdio da će produžiti ugovor...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poručio je u nedjelju navečer navijačima Real Madrida "vidimo se iduće sezone", čime je potvrdio da će produžiti ugovor koji istječe ovaj mjesec.

Igraj na Hrvatska - Sjeverna Makedonija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Kako sam sretan što sam opet ovdje", rekao je 38-godišnji Modrić u obraćanju publici na stadionu Santiago Bernabeu tijekom proslave osvajanja Lige prvaka.

"Puno vam hvala na podršci tijekom čitave godine. Ovaj pehar je također i vaš, vidimo se iduće sezone", dodao je Modrić.

Time je potvrdio da će potpisati novi ugovor s klubom za koji igra od ljeta 2012., komentirala je klupska televizija Real Madrid TV tijekom prijenosa slavlja. Sadašnji mu istječe 30. lipnja.

Real Madrid je u subotu pobijedio s 2:0 Borussiju Dortmund u finalu Lige prvaka odigranom u Londonu, čime je 15. put postao prvak Europe.

Realov predsjednik Florentino Perez rekao je nakon utakmice novinarima da je "siguran da će Modrić nastaviti igrati još godinu dana".

Modrić je s Real Madridom osvojio 26 natjecanja pa je s kapetanom Nachom Fernandezom najtrofejniji igrač u 122 godine dugoj povijesti kluba.

U subotu je ponovio da bi htio završiti igračku karijeru u Real Madridu. Igrači su u nedjelju u središtu Madrida i na stadionu proslavili osvajanje Lige prvaka pred desecima tisuća navijača.

FOTO: EPA/ANDY RAIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!