Košarka

Dojkić sudjelovala u visokoj pobjedi Libertyja, slaba šuterska večer Clark

Petar Jenjić • ponedjeljak, 03.06.2024.
Dojkić sudjelovala u visokoj pobjedi Libertyja, slaba šuterska večer Clark

Do nove pobjede u WNBA ligi stigao je New York Liberty koji je sinoć odigrao jako dobru utakmicu protiv Indiana Fevera i slavio rezultatom 104:68...

New York Liberty nastavlja s dobrim igrama u novoj WNBA sezoni. Sinoć je stigao do treće uzastopne pobjede, a sedme ukupno, protiv Indiana Fevera, trenutno jedne od lošijih momčadi.

Igraj na WNBA na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Liberty je na domaćem terenu slavio rezultatom 104:68, a sam ishod dovoljno govori o sinoćnjoj razlici u kvaliteti. Već nakon prve četvrtine vodile su domaće igračice 18 razlike (31:13), a u nastavku samo podebljali prednost.

Prvo ime pobjedničke ekipe bila je Betnijah Laney-Hamilton s 20 koševa i pet asistencija, dok je Jonquel Jones dodala 18 poena i 13 skokova. Ivana Dojkić sudjelovala je u pobjedi s tri poena, jednim skokom i jednom asistencijom za nešto manje od četiri minute u igri.

Najbolja je kod poraženih bila Kelsey Mitchell s 21 košem. Nije gošćama išao na ruku ni učinak Caitlin Clark koja je imala slabu večer s jednim ubačajem iz deset pokušaja.

Liberty je sada na omjeru 7-2 i sada je čeka gostovanje kod Chicago Skyja, dok je Fever na 2-9 i slijedi joj gostovanje kod Washington Mysticsa.

WNBA:
New York Liberty - Indiana Fever 104:68

FOTO - fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!