Tenis

Serdarušić pobjedom izborio glavni ždrijeb zagrebačkog Challengera

HINA, Petar Jenjić • ponedjeljak, 03.06.2024.
Serdarušić pobjedom izborio glavni ždrijeb zagrebačkog Challengera

Nino Serdarušić upisao je i drugu pobjedu u kvalifikacijama zagrebačkog Challengera. Danas je slavio protiv turskog predstavnika Yankija Enela...

Povremeni hrvatski Davis Cup reprezentativac Nino Serdarušić (ATP - 358.) svladao je u ponedjeljak u posljednjem kolu kvalifikacija Turčina Yankija Enela (ATP - 390.) sa 6:4, 6:4 i izborio plasman u glavni turnir zagrebačkog Challengera.

Igraj na Challenger Zagreb na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Serdarušić je suparniku po jednom oduzeo servis u svakom setu i spasio svih sedam prilika za "break" koje je imao turski tenisač.

"Bio sam dosta solidan, konstantan cijeli meč na servisu. Bila je to solidna predstava", rekao je Serdarušić.

Ime suparnika u prvom kolu glavnog turnira, 27-godišnji Serdarušić će doznati po završetku svih kvalifikacijskih mečeva.

"Ako igram dobro, znam da mogu pobijediti svakoga na ovom turniru. Ne brinem se, to su sve igrači s kojima sam proveo dugi niz godina na Touru", zaključio je Serdarušić koji će nastupiti i u turniru parova sa Slovencem Blažom Rolom, s kojim je prošle godine na umaškom ATP turniru osvojio pobjednički trofej.

U ponedjeljak su na rasporedu i prvi mečevi glavnog turnira, a domaćim ljubiteljima tenisa će najzanimljiviji biti dvoboj koji bi trebao započeti oko 15 sati na središnjem terenu teniskog kompleksa na Šalati, a u kojem će 18-godišnji hrvatski reprezentativac Dino Prižmić (ATP - 204.) igrati protiv Tunižanina Aziza Dougaza (ATP - 233.).

Foto: Inga Ćužić/Zagreb Open

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!