Tenis

Serdarušić vrlo uvjerljiv na startu Challengera u Zagrebu

Mario Borko • utorak, 04.06.2024.
Serdarušić vrlo uvjerljiv na startu Challengera u Zagrebu
Foto: FaH

Hrvatski tenisač prošao je kvalifikacije, a u prvom je kolu s uvjerljivih 6:1, 6:2 pobijedio šestog nositelja Genara Alberta Olivierija za nešto više od sat vremena igre...

Nakon sjajno odrađenih kvalifikacija, Nino Serdarušić je odličnu formu prenio i u glavni dio turnira u Zagrebu. U prvom je kolu za sat i 12 minuta igre, sa 6:1, 6:2, izbacio Genara Alberta Olivierija. Argentinac je bio postavljen za šestog nositelja i rangiran je 170 mjesta više u odnosu na hrvatskog tenisača.

Igraj na Challenger Zagreb na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

To apsolutno nije impresioniralo Serdarušića koji je bio nemilosrdan. U prvom je gemu spasio break loptu protivnika, a onda je odmah u drugom oduzeo njegov servis i stvorio prednost. Još jedan break kod rezultata 4:1 bio je dovoljan za zaključenje seta sa 6:1.

U drugom Serdarušić nije dopustio nijednu priliku Argentincu za oduzimanje servisa, a on je iskoristio dvije od svoje tri prilike i s uvjerljivih 6:1, 6:2 zaključio meč.

Zagrepčanin se pridružio Dini Prizmiću u drugom kolu, a tamo bi se mogao sučeliti s Matejem Dodigom koji nešto kasnije igra svoj meč protiv kvalifikanta Carlosa Tabernera.

Challenger Zagreb, prvo kolo:
Nino Serdarušić (Hrvatska) – Genaro Alberto Olivieri (Argentina, 6) 6:1, 6:2

FOTO:HINA/ Zagreb Open/ Rene Karaman

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!