Tenis

Svetac nakon pobjede karijere: 'Vjerovala sam da mogu parirati, ali ovo je neočekivano'

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 04.06.2024.
Svetac nakon pobjede karijere: 'Vjerovala sam da mogu parirati, ali ovo je neočekivano'

Mlada hrvatska tenisačica Sara Svetac izborila je plasman u glavni ždrijeb turnira u Makarskoj svladavši u finalu kvalifikacija Kristinu Mladenović...

Prvi dan turnira u Makarskoj otvorila je višestruka Grand Slam pobjednica Kristina Mladenović koju je u meču punom preokreta porazila mlada hrvatska tenisačica Sara Svetac sa 6:4, 3:6, 6:4. Inače, ovaj meč je bio u sklopu kvalifikacija za glavni turnir, što dovoljno govori o kvaliteti WTA Makarska Opena.

Igraj na mečeve turnira u Makarskoj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bila sam jako uzbuđena, bilo mi je jako lijepo i uživala sam igrati protiv takve igračice, to je stvarno baš bila čast. I kada sam osjetila da bih to mogla privesti kraju, pomislila sam - wow, je li se ovo stvarno događa?! Nakon meča još sam u šoku, ne mogu vjerovati što sam napravila. Vjerovala sam da mogu dobro igrati i da mogu parirati, ali ovo je stvarno neočekivano", istaknula je mlada Splićanka nakon meča.

Od ostalih zanimljivih mečeva danas, u sklopu prvog kola turnira, odlična češka tenisačica Brenda Fruhvirtova pobijedila je Simonu Waltert iz Švicarske, a braniteljica naslova Egipćanka Mayar Sherif pobijedila je Latvijku Darju Semenistaju.

FOTO: Bogdan Klarić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!