Košarka

Ne može bez ekscesa: Prekinuta utakmica Partizana i Zvezde, nastavak sutra

Petar Jenjić • srijeda, 05.06.2024.
Ne može bez ekscesa: Prekinuta utakmica Partizana i Zvezde, nastavak sutra

Druga finalna utakmica prvenstva Srbije između Partizana i Crvene zvezde, prekinuta je početkom treće četvrtine. Dvoboj bi se trebao nastaviti sutra...

Završnica srpskog prvenstva rijetko kada može proći bez nekih ekscesa, pa je tako i ove sezone. Crvena zvezda je povela 1-0 u finalnoj seriji pobjedom od 89:88, a danas je bila gost Partizanu.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tijekom treće četvrtine, u utakmici igranoj u Beogradskoj areni, igrači Crvene zvezde su kod zaostatka 57:45 napustili teren nakon što je na teren uletjelo nekoliko predmeta, a prethodno je nastupilo vrijeđanje i predsjednika Zvezde Nebojše Čovića i njegove obitelji.

Nakon igrača, teren su napustili i suci te nije bilo naznake kada će se nastaviti utakmica. Nakon otprilike pola sata službeni spiker objavio je informaciju da će se dvorana morati isprazniti.

Jasno, gledatelji ispočetka nisu htjeli otići, ali nakon nekoliko minuta krenulo je pražnjenje dvorane. Navijači su tražili od igrača da ne nastave s utakmicom.

Desetak minuta kasnije stigla je i informacija da će se susret nastaviti sutra jer su teren napustili i igrači Partizana. Termin će biti naknadno određen.

Srpsko prvenstvo, finale:
Partizan - Crvena zvezda 57:45 (prekid)

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!