Fanatik

Mourinho Vatrenima posvetio objavu na društvenim mrežama, oni mu brzo odgovorili

Mario Borko • subota, 08.06.2024.
Mourinho Vatrenima posvetio objavu na društvenim mrežama, oni mu brzo odgovorili
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Jose Mourinho susreo se u Portugalu s hrvatskom reprezentacijom, a srdačno se pozdravio s kapetanom Lukom Modrićem kojeg je upravo on 2012. godine doveo u Real Madrid...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pred potpisom je novog ugovora u Real Madridu, a prije 12 godina u klub ga je doveo Jose Mourinho. Nitko tada nije mogao ni zamisliti da će 27-godišnji veznjak u Kraljevskom klubu ostaviti takav trag, a Portugalcu će na tome vječno biti zahvalan.

Igraj na utakmice Eura 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mourinho je u petak u hotelu dočekao hrvatske reprezentativce koji su na Pirenejski poluotok stigli odigrati posljednju pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva protiv Portugala. “The Special One“ se srdačno pozdravio s igračima i izbornikom, a nešto više vremena je proveo u društvu s Modrićem, Dominikom Livakovićem i Marijom Mandžukićem.

Portugalac je nedavno preuzeo Fenerbahče gdje će trenirati hrvatsku jedinicu, a s kapetanom je jednu sezonu radio u Real Madridu. Modrić je u premijernoj sezoni bio proglašen za najgore pojačanje u LaLigi. Prilagodba je trajala jedno vrijeme, a sve okrenulo u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

Real je bio u zaostatku, a Mourinho se odlučio u posljednjih 30 minuta u igru ubaciti hrvatskog veznjak. On je zabio jedan od najvažnijih golova u svojoj karijeri, odveo Real u četvrtfinale, nakon toga postao nezamjenjiv u momčadi, a sve ostalo što je kasnije napravio je povijest. Portugalac je na kraju sezone napustio Madrid i njegova karijera je polako krenula silaznom putanjom.

Mourinho je susretu s hrvatskim reprezentativcima posvetio objavu na društvenim mrežama, a u njoj je izrazio žaljenje što u svojoj karijeri nije mogao raditi s Mandžukićem, ali i zadovoljstvo što je trenirao Luku i što će imati priliku voditi Livakovića.

Mandžukić se u svojoj objavi na društvenim mrežama zahvalio Mourinhu na posjeti i također istaknuo da mu je žao što nisu imali prilike raditi zajedno.

Modrić je još jednom zahvalio Portugalcu na svemu što je učinio za njegovu karijeru, a u komentarima su se javili Fabrizio Romano, koji je dvojac nazvao najboljima svih vremena, te najbolji strijelac irske nogometne reprezentacije Robbie Keane koji je s Lukom igrao u Tottenhamu. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!