Nogomet

Pongračić: 'Dobar rezultat, pozitivna utakmica'

Petar Jenjić • subota, 08.06.2024.
Pongračić: 'Dobar rezultat, pozitivna utakmica'
Foto: EPA

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Marin Pongračić odigrao je jako dobro svoju rolu protiv Portugala. Istaknuo je da je ovo dobra najava za Euro i da će morati igrati tako dobro, ako ne i bolje, protiv Španjolske...

Jako dobru utakmicu na stoperskoj poziciji odigrao je Marin Pongračić koji se za HRT osvrnuo na dobar nastup protiv Portugala i prvu pobjedu:

Igraj na EURO 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako dobra utakmica s naše strane, dobro je što smo prekinuli niz nakon toliko dugo čekanja protiv tako jake ekipe. Dobar test, stvorili smo dosta šansi, oni su ih isto imali, ali to je normalno protiv Portugala s takvom kvalitetom. Dobar rezultat, pozitivna utakmica."

Prvi put igrao je na stoperskoj poziciji u paru s Josipom Šutalom.

"Mislim da smo na početku imali malo problema s tim što su oni okrećali stranu, te dijagonale. Nakon toga bolje smo se organizirali i stajali bolje. Sve u svemu sam superzadovoljan nastupom i cijelom ekipom."

Puno hrvatskih navijača bit će na Europskom prvenstvu:

"Španjolska, slično kao i Portugal, individualno je kvalitetna. Na velikim turnirima pokazuje da je velika momčad, tako da moramo biti oprezni, moramo igrati sigurno kao danas, ako ne i bolje, da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Imamo veliku kvalitetu u obrani, vrlo dobre igrače i možemo imati veliko samopouzdanje."

FOTO: EPA/RODRIGO ANTUNES

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!