Nogomet

Prekrasan gol Pulišića, SAD remizirao s Brazilom

Petar Jenjić • četvrtak, 13.06.2024.
Prekrasan gol Pulišića, SAD remizirao s Brazilom
Foto: EPA

Sinoć su odigrane dvije prijateljske utakmice između reprezentacija koje će igrati na Copa Americi. SAD je na domaćem terenu remizirao protiv Brazila, dok je Ekvador bio bolji od Bolivije...

Posljednju pripremnu utakmicu uoči Copa Americe odigrali su međusobno SAD i Brazil, a njihov dvoboj u Orlandu završio je bez pobjednika 1:1.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gosti su poveli u 17. minuti kada je odlično proigravanje Raphinhe završio Rodrygo čiji udarac nije mogao obraniti Matt Turner.

Samo devet minuta kasnije SAD je došao do poravnanja kada je prekrasno iz slobodnog udarca pogodio Christian Pulišić. Obje ekipe imale su svoje šanse prije i nakon pogotka, ali rezultat se više nije mijenjao.

SAD otvara Copa Americu protiv Bolivije, a Brazil protiv Kostarike.

U drugoj prijateljskoj utakmici dana Ekvador je svladao Boliviju rezultatom 3:1. Enner Valencia, John Yeboah zabijali su za 2:0, na 3:0 iz penala je povisio Jordy Caicedo, a poraz gostiju ublažio je Miguelito.

Ekvador otvara Copa Americu protiv Venezuele nakon čega će igrati protiv Jamajke i Meksika. Bolivija će nakon SAD-a igrati protiv Urugvaja i Paname. test

Prijateljska utakmica:
SAD - Brazil 1:1
Ekvador - Bolivija 3:1

FOTO: EPA/Mohamed Messara

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!