Nogomet

Laporte trenirao po posebnom programu, u prvu postavu uskače Realov veteran?

Petar Jenjić • četvrtak, 13.06.2024.
Laporte trenirao po posebnom programu, u prvu postavu uskače Realov veteran?
Foto: EPA

Aymeric Laporte ima problema s mišićem i zbog toga je trenirao po posebnom programu. Iako bi trebao na put prema Berlinu s ostatkom ekipe, mogao bi izgubiti mjesto u početnoj postavi...

Španjolski nogometni savez u kratkoj je vijesti objavio da igrač Al-Nassra Aymeric Laporte ima problema s mišićem i u petak će odraditi trening po posebnom programu.

Igraj na Španjolska - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iako su iz Saveza objavili da će igrač u petak putovati s ostatkom ekipe za Berlin, gotovo sigurno bit će izvan kadra momčadi za utakmicu protiv Hrvatske koja se igra u subotu od 18 sati.

Zadnju utakmicu za klub odigrao je 23. svibnja kada je zaradio crveni karton i dvije utakmice suspenzije. Za Španjolsku je odigrao 39 minuta u pobjedi protiv Sjeverne Irske rezultatom 5:1.

Izbornik Luis de la Fuente govorio je da je Laporte u istom fizičkom stanju kao i ostali braniči, ali zbog aktualnog problema s mišićem, u početnoj postavi trebao bi krenuti Nacho koji je zaključio sezonu na vrlo visoko razini, osvajanjem Lige prvaka.

Iako su postojale spekulacije da će Nacho krenuti u prvih 11, bez obzira na zdravstveno stanje Laporta, sada je ta mogućnost još porasla.

Prema određenim očekivanjima Španjolska bi trebala igrati u sastavu: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Nacho, Grimaldo; Mikel Merino, Rodrigo; Lamine Yamal, Pedri, Nico; Moratatest

FOTO: EPA/Mariscal

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!