Košarka

Bomba iz Barcelone: Mario Hezonja postaje jedan od najplaćenijih igrača u Europi

Petar Jenjić • petak, 14.06.2024.
Bomba iz Barcelone: Mario Hezonja postaje jedan od najplaćenijih igrača u Europi
Foto: EPA

Prema pisanju španjolske Marce, Mario Hezonja svoju će karijeru nastaviti u redovima Barcelone za koju je igrao prije odlaska u NBA ligu. Trebao bi potpisati na četiri sezone...

Iako je do jučer Mario Hezonja govorio kako bi volio ostati u Real Madridu, čini se da od toga neće biti ništa. Prema pisanju Marce, hrvatski košarkaš vratit će se u redove Barcelone koja mu je ponudila odlične uvjete.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hezonja se očito nije uspio dogovoriti s Kraljevskim klubom u kojem je proveo dvije sezone. Sada bi trebao potpisati ugovor na četiri godine i zaraditi po tri milijuna eura u svakoj, prenosi španjolska Marca.

Time bi postao jedan od najbolje plaćenih košarkaša u Europi, odmah uz bok: Mikea Jamesa, Kendricka Nunna i Shanea Larkina. Njihove su plaće puno više nego je to bila Hezonjina u Realu s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti, a prije par dana i naslov prvaka Španjolske.

Iz Reala su već mogli dobro naslutiti da će Hezonja napustiti klub, igraču su poslali nekoliko ponuda, ali svaka od njih je odbijena. Financijski nisu mogli parirati ponudi Barcelone.

Hezonja je bio član Barcelone od 2012. do 2015. godine prije nego je otišao u NBA ligu. S katalonskim velikanom ima osvojena dva naslova prvaka Španjolske i po jedan Kup kralja i španjolski superkup. test

FOTO: EPA/Rodrigo Jimenez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!