Nogomet

Modrić: 'Puno puta smo pokazali karakter, siguran sam da ćemo i u sljedećim utakmicama'

Petar Jenjić • subota, 15.06.2024.
Modrić: 'Puno puta smo pokazali karakter, siguran sam da ćemo i u sljedećim utakmicama'
Foto: Damir Senčar/HINA

Luka Modrić svjestan je da današnja igra nije bila na razini na kojoj su željeli da bude. Istaknuo je da se sada trebaju odmoriti, proanalizirati greške i usmjeriti na preostale dvije utakmice u skupini...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je miran i koncizan na pressici uoči utakmice protiv Španjolske, a sličnog je stava bio i nakon iste u izjavi za HRT:

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nije išlo, nismo mogli zabiti, ali nismo bili pravi, posebno u prvom poluvremenu. Nismo bili agresivni, nismo imali energije i stajali smo daleko od igrača. Zabili su tri gola i bilo je teško vratiti se. Drugo poluvrijeme bilo je dosta bolje, ali jednostavno lopta nije htjela u gol. Oni su iz svih svojih šansi zabili. Zaslužena pobjeda, moramo se regrupirati i biti puno bolji."

Sada slijedi Albanija, a zatim Italija:

"Moramo na pobjede u sljedećim utakmicama i u neku ruku to nije loše. Nismo bili pravi, to je nogomet, dogodi se. Nekad ono što zamisliš, ne ispuniš. Što je tu je, trebamo se dići, biti pozitivni, siguran sam da će biti bolje. Znali smo da žele igrati na posjed, da žele čuvati loptu. Problem je što nismo bili agresivni ni stajali blizu igrača, a bez agresivnosti i trke protiv takve ekipe teško se može igrati. U drugom smo poluvremenu to pokušali promijeniti, ali nismo zabili da ih uvedemo u neku nervozu."

Poraz na startu turnira ne znači puno, ako će nastavak istog biti bolji:

"Teško je, nismo ovo očekivali, ali moramo se dignuti. Puno puta smo pokazali karakter, siguran sam da ćemo i u sljedećim utakmicama. Nema druge opcije osim pobjede protiv Albanije. Odmoriti se, proanalizirati što je bilo loše. Svi. Od prvog do zadnjeg i siguran sam da će tako biti." test

EP 2024, skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Španjolska3:0Hrvatska
Italija2:1Albanija
1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Španjolska3:0Hrvatska
Italija2:1Albanija
1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!