Nogomet

Albanski izbornik: 'Bili smo vrlo uzbuđeni nakon gola, ali morali smo odigrati bolje'

HINA, Mihaela Bradovski • nedjelja, 16.06.2024.
Albanski izbornik: 'Bili smo vrlo uzbuđeni nakon gola, ali morali smo odigrati bolje'
Foto: EPA

Izbornik albanske nogometne reprezentacije Sylvinho nakon 1:2 poraza od branitelja naslova Italije u susretu prvog kola skupine B na Euru kazao je kako je njegovu momčad boljeg rezultata koštalo preveliko uzbuđenje nakon vrlo ranog vodstva...

Albanija je povela nakon samo 23 sekunde utakmice preko Bajramija, ali Italija je samo 15 minuta kasnije već bila u vodstvu.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Dobro smo krenuli u utakmicu i postigli rani pogodak. Momčad je bila vrlo uzbuđena nakon toga, ali morali smo odigrati bolje, pogotovo u prvom poluvremenu. U nastavku smo čak imali i prilike za izjednačenje, pogotovo Manaj. Italija je brzo pomicala loptu i šteta je što se nismo mogli tome oduprijeti. Da nismo primili drugi gol bili bismo u dobroj poziciji prijetiti iz protunapada, ali nismo izdržali. Deset dana smo se pripremali kako bismo izvukli nešto iz ovog susreta, no na kraju smo ostali bez ičega. Moram pohvaliti i naše navijače koji su nam davali veliku podršku."

I kapetan sljedećeg suparnika Hrvatske Berat Djimsiti složio se sa svojim izbornikom.

"Italija je zasluženo pobijedila. Nakon našeg gola nas je pritisnula, to je jaka momčad s mnoštvom kvaliteta i iskustva. Strakosha nas je s nekoliko obrana držao u utakmici, ali i mi smo imali svoje prilike preko Manaja."

Nakon prvog kola u skupini B Španjolska i Italija imaju po tri boda, dok su Albanija i Hrvatska bez bodova pa je jasno kako je međusobni susret Albanije i Hrvatske u srijedu u Hamburgu utakmica u kojoj obje reprezentacije moraju igrati na pobjedu. test

FOTO: EPA/GEORGI LICOVSKI

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!