Nogomet

Zadrani hvataju zaostatak iz Siska, pada odluka o sudioniku SuperSport Druge NL

Branimir Korać • nedjelja, 16.06.2024.
Zadrani hvataju zaostatak iz Siska, pada odluka o sudioniku SuperSport Druge NL
Foto: Antonio Pejić

Danas je na rasporedu uzvratni dvoboj kvalifikacija za popunu SuperSport Druge NL. Zadar na Stanovima dočekuje Segestu i hvata zaostatak 2:1...

Vrlo zanimljivo trebalo bi biti danas na Stanovima gdje Zadar i Segesta igraju uzvratni dvoboj kvalifikacija za SuperSport Drugu NL. Segesta ima prednost 2:1 iz prvog susreta.

Igraj na Zadar - Segesta na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sve procjene uoči prvog susreta govorile su kako bi to trebao biti izjednačen sraz, Segesta je suvereno osvojila titulu prvaka Treće NL Centar dok je Zadar bio najbolji u Trećoj NL Jug.

Siščani su u prvom susretu odlično krenuli i poveli već u četvrtoj minuti preko Tonćija Kukoča, a u 22. minuti njen najbolji strijelac ove sezone Vlatko Martinović zabio je za 2:0.

Zadrani su nastojali doći barem do jednog pogotka kako bi smanjili zaostatak i u tome su i uspjeli. U 84. minuti Ante Vukadinović dao je nadu Zadranima za uzvrat.

Na Stanovima će Zadar biti favorit, Segesta ima malu prednost i svjesna je kako će joj trebati jako dobar nastup da bi izdržala nalete domaćina koji sigurno neće izostati.

Kako god bilo, jedan od kultnih prvoligaša vratit će se barem u treći razred hrvatskog nogometa.

Mjesto, vrijeme

Zadar, Stanovi, 18:00

Prošli dvoboj

Prvi dvoboj ovih protivnika u Sisku okončan je pobjedom Segeste 2:1, ali to je mala prednost i sve je otvoreno u uzvratu.

Prognoza

Zadar je domaćin, nije lako igrati na njegovom travnjaku, ali Segesta ima kvalitetu i iskustvo za ostati neporaženom. Vrlo neizvjesno je oko prolaza dalje. test

SuperSport Druga NL, kvalifikacije

finale - uzvrat

Zadar-:-Segesta
Uljanik-:-Slavonija

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

SuperSport Druga NL, kvalifikacije

finale - uzvrat

Zadar-:-Segesta
Uljanik-:-Slavonija

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!