Nogomet

Veliki ugovor: Niko Kovač odlazi put Ujedinjenih Arapskih Emirata

Petar Jenjić • nedjelja, 16.06.2024.
Veliki ugovor: Niko Kovač odlazi put Ujedinjenih Arapskih Emirata
Foto: EPA

Prema pisanju Indexa, Niko Kovač pronašao je novi angažman. Trebao bi postati trener Shabab Al-Ahlija iz Dubaija gdje bi zarađivao deset milijuna eura po sezoni...

Do novog trenerskog angažmana stigao je Niko Kovač, piše Index, ističući da je hrvatski strateg viđen na zagrebačkom aerodromu kako ulazi u avion za Dubai.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trebao bi potpisati ugovor na dvije godine s opcijom produženja za tamošnji Shabab Al-Ahli, a po svakoj sezoni bi zaradio deset milijuna eura. Najveći je to ugovor u povijesti kluba.

Shabab Al-Ahli osam je puta bio prvak države, posljednji put u sezoni 2022./23., deset puta osvajao je kup, pet puta liga kup i šest puta superkup. Prije devet godina igrao je finale azijske Lige prvaka.

Prošle sezone klub je završio na drugom mjestu prvenstvene ljestvice iza Al-Waslom. Kovač je bez posla ostao u ožujku nakon niza slabih rezultata na klupi Wolfsburga.

Ranije je osvojio dvostruku krunu s Bayernom te njemački kup s Eintrachtom. Priču da je kandidat za odlazak u UAE prvo je prenio njemački Sky prije 12 dana, a sada se, čini se, sve treba potvrditi. test

FOTO: EPA/CLEMENS BILAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!