Nogomet

Cibalia zbog previda Županijskog saveza ostala bez nastupa u SuperSport Hrvatskom kupu

Branimir Korać • ponedjeljak, 17.06.2024.
Cibalia zbog previda Županijskog saveza ostala bez nastupa u SuperSport Hrvatskom kupu
Foto: FaH

Priča iz Vinkovaca za rubriku vjerovali ili ne. Cibalia je ostala bez nastupa u SuperSport Hrvatskom kupu, a da nije niti nastupila, sve zbog previda Županijskog saveza Vukovarsko-srijemske županije...

Cibalia se oglasila službenim priopćenjem u kojem obavještava javnost kako neže nastupiti u SuperSport Hrvatskom kupu zbog previda koji je nastao u Županijskom savezu, odnosno Vinkovčani niasu dobili obavijest od koje faze kreću s natjecanjem.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nažalost, zbog previda u Županijskom nogometnom savezu Vukovarsko-srijemske županije, Hrvatski nogometni klub Cibalia š.d.d. u natjecateljskoj sezoni 2024./2025. ostao bez prava nastupa u Hrvatskom nogometnom kupu.

Naime, Hrvatski nogometni savez dana 15.6.2023. službenim kanalima obavijestio je ŽNS VSŽ o činjenici kako Cibalia mora krenuti u kup-sustav od najniže razine, no ta informacija nikada nije stigla u klub!

Ovakvim spletom okolnosti, u kojima Cibalia nije sudjelovala, Klub je definitivno oštećen, kao i neosnovanim medijskim napisima gdje se imputira kako "Možda je obavijest o tome i stigla, no u Genscherovoj 10b su poznati po tome što ne otvaraju mailove."

Ovakve zlonamjerne konstrukcije kojima se klub sustavno napada mjesecima pa čak i godinama, definitivno neće donijeti ništa dobro Cibaliji te će Klub biti prisiljen poduzeti određene pravne korake kako bi se zaštitili interesi igrača, radne zajednice, navijača i dioničara.

Damir Mustapić
Predsjednik HNK Cibalia š.d.d

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!