Nogomet

Shaqiri: 'Moja obitelj sada očekuje da ovakav gol zabijem na svakom turniru'

Petar Jenjić • srijeda, 19.06.2024.
Shaqiri: 'Moja obitelj sada očekuje da ovakav gol zabijem na svakom turniru'
Foto: EPA

Švicarska je remizirala sa Škotskom u drugom kolu Europskog prvenstva, a Xherdan Shaqiri rekao je da je podjela bodova ipak najpravedniji ishod...

Švicarska je remizirala sa Škotskom u drugom kolu Europskog prvenstva (1:1), a jedini gol za momčad Murata Yakina postigao je Xherdan Shaqiri:

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bila je to greška protivnika koja je dobro iskorištena. Planirao sam je šutnuti u sami kut, bio je to savršen udarac. Jako dobar i važan gol. Željeli smo pobijediti, velike utakmice predodređene su za mene", rekao je Shaqiri koji je tako postao jedini igrač koji je zabio na sva tri zadnja Svjetska i Europska prvenstva.

O očekivanjima:

"Moja obitelj sada očekuje da ovakav gol zabijem na svakom turniru, ali držim se čvrsto nogama na zemlji. Želim pomoći ekipi, a danas sam to uspio s pogotkom. Statistiku je lijepo vidjeti, nadam se da će se pamtiti zauvijek. Bilo je intenzivno danas, a na kraju je remi najrealniji", dodao je.

Dvoboj je prokomentirao i Granit Xhaka koji je istaknuo da su primili nepotreban pogodak:

"Počeli smo dobro, ali primili smo potpuno nepotreban gol. U suprotnom, bili smo u dobroj poziciji. Uzet ćemo bod i gledati prema zadnjoj utakmici. Cilj je bio da ne stojimo preduboko, dobili smo puno duela, pa čak je i svaka druga lopta pripadala nama." test

FOTO: EPA/FRIEDEMANN VOGEL

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!