Košarka

Hezonja potvrdio: 'Ostajem u Real Madridu još dugo vremena'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 20.06.2024.
Hezonja potvrdio: 'Ostajem u Real Madridu još dugo vremena'
Foto: EPA

Završena je saga oko novog kluba za Marija Hezonju u narednoj sezoni. Hrvatski reprezentativac potvrdio je kako ostaje u dresu Real Madrida...

Niti Barcelona, Panathinaikos, Partizan, NBA liga. Mario Hezonja i sljedeću sezonu nosit će dres madridskog Reala.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Priča je to koja je donijela puno preokreta, u pojedinim trenucima činilo se da je Hezonja blizu svakom od ovih klubova, ali u konačnici ipak neće mijenjati sredinu.

"Kao što znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i mogao sam slobodno odlučivati gdje ću igrati u narednim godinama. Dosad nisam postigao dogovor s bilo kim i kao što sam i rekao, prvo ćete od mene saznati gdje ću igrati sljedeće sezone", kaže Hezonja i dodaje:

"Real Madrid vjerovao je u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju obitelj od prvog dana dolaska u klub i napravio je da se osjećam kao kod kuće. Moja jedina namjera bila je ostati i sretan sam što mogu objaviti kako nastavljam svoj put u svom domu, u Real Madridu, još dugo vremena", objavio je Hezonja.

Hezonja tako ostaje u Realu u koji je stigao 2022. godine kada je potpisao dvogodišnji ugovor, a s njim je ove godine osvojio naslov prvaka Španjolske. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!