Nogomet

Slovenija i Srbija pretplaćene na remije, jako teško dolaze do pobjede

Mihaela Bradovski • četvrtak, 20.06.2024.
Slovenija i Srbija pretplaćene na remije, jako teško dolaze do pobjede
Foto: EPA

U vrlo važnom dvoboju drugog kola Europskog prvenstva sastaju se Slovenija i Srbija. Pobjedu traže i jedni i drugi, a kroz povijest su rijetko do nje dolazili...

Vrlo važan i vrlo zanimljiv dvoboj drugog kola skupine C na Europskom prvenstvu na rasporedu je danas. Slovenija i Srbija sastaju se u Münchenu.

Igraj na Slovenija - Srbija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Benjamin Šeško je izborio četiri prekršaja u utakmici prvog kola protiv Danske, samo jedan manje od ostatka slovenske momčadi kombinirano (5).

Sergej Milinković-Savić je skrivio najmanje dvostruko više prekršaja (4) od bilo kojeg drugog aktera utakmice prvog kola Europskog prvenstva između Srbije i Engleske. Veznjak reprezentacije Srbije je bio odgovoran za dva i više prekršaja na četiri od svojih sedam nastupa na velikim natjecanjima (SP, EP).

Strahinja Pavlović je ušao u više klizećih startova (4) i izašao kao pobjednik iz njih (3) od bilo kojeg drugog igrača Srbije ili Engleske u susretu ovih reprezentacija u prvom kolu europskog prvenstva. Srbijanski defanzivac je u pet od svojih šest posljednjih reprezentativnih nastupa od prve minute imao bar tri pokušaja uklizavanja.

Šest od posljednjih osam dvoboja Slovenije i Srbije u svim natjecanjima je završilo neodlučenim rezultatom, a svaka od ovih reprezentacija je u preostala dva dvoboja upisala po jednu pobjedu.

Igrači Srbije su skrivili 19 prekršaja protiv Engleske u uvodnom susretu europskog prvenstva, najviše u službenim utakmicama od listopada 2019. (19 protiv Litve u kvalifikacijama za EURO 2020). test

FOTO: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!