Nogomet

Stojković: 'Nije nam lako, dali smo onoliko koliko smo u ovom trenutku mogli'

Mario Borko • četvrtak, 20.06.2024.
Stojković: 'Nije nam lako, dali smo onoliko koliko smo u ovom trenutku mogli'
Foto: EPA

Srbija nije uspjela opravdati ulogu favoriti protiv Slovenije. Ipak, Luka Jović spasio je Orlove od poraza i san o osmini finala i dalje živi. U njega vjeruje i srpski izbornik Dragan Stojković...

Moglo bi se reći da je Matjaž Kek nadmudrio Dragana Stojkovića, ali Srbija se ipak uspjela spasiti poraza. Orlovi su bili pred ispadanjem s turnira, ali Luka Jović je u posljednjoj akciji, nakon ubačaja iz kuta, uspio donijeti bod i ostaviti svoju reprezentaciju na životu.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Drago mi je zbog Jovića što je zabio gol, on će sigurno pozitivno utjecati na njegovo samopouzdanje. Nije nam lako, svatko se bori za svoju državu, koncentracija je maksimalna, a u ovom trenutku dali smo onoliko koliko smo mogli. Slovenci su fizički na vrlo visokom nivou, ali igrali smo ofenzivno i na kraju smo stvorili puno više prilika od njih,“ rekao je “Piksi“.

Srbiji će pobjeda protiv Danske u posljednjem kolu vjerojatno biti dovoljna za prolazak skupine, ali morat će pokazati puno bolju igru. Stojković smatra da Danci nisu nepobjedivi:

“Protiv Danaca očekujem otvorenu utakmicu, bit će to ili mi ili oni. Znamo na koji način oni igraju, remizirali su sa Slovencima i to je dokaz da nisu nepobjedivi. Naravno, radi se o vrlo jakoj i kvalitetnoj ekipi, ali mi se imamo čemu nadati.“ test

FOTO: EPA/MOHAMED MESSARA

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!