Nogomet

Petković o situaciji protiv Španjolske: 'Previše sam razmišljao'

Petar Jenjić • petak, 21.06.2024.
Petković o situaciji protiv Španjolske: 'Previše sam razmišljao'
Foto: Daniel Kasap/HINA

Bruno Petković u razgovoru za HRT najavio je dvoboj protiv Italije, ali se i osvrnuo na situaciju protiv Španjolske kada je iznudio kazneni udarac...

Hrvatski reprezentativac Bruno Petković u razgovoru za HRT osvrnuo se na dosadašnje dvije utakmice na Europskom prvenstvu u kojima je osvojen ukupno jedan bod:

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nije nam krenulo onako kako smo se nadali i kako smo očekivali, no mislim da imamo kvalitete za puno bolje. Svaki dan odmora dobro nam dođe, još ćemo napraviti analize sljedećih par dana i vjerujem da ćemo biti potpuno spremni za Talijane."

"Ako je momčad odigrala dobro, ako je ostvaren dobar rezultat, onda sam zadovoljan i ja. Nisam nikada bio onaj koji je gledao previše na sebe, većinu uspjeha koje sam postigao bili su momčadski. Slažem se da sam u dosta situacija morao bolje, no gledam isključivo rezultat", nastavio je Petković.

Osvrnuo se ponovno na situaciju protiv Španjolske i iznuđen penal:

"O previše toga sam razmišljao tada. Vjerujem da sam mogao izdržati taj duel, ali sam malo previše razmišljao, previše htio iznuditi penal i crveni karton. Htio sam nas vratiti u igru, ali nisam uspio. Imao sam najbolju namjeru, ali ponavljam, nema potrebe fokusirati se na to. Imamo otvoren put ispred nas, trebamo slaviti u zadnjoj utakmici, potpuno smo usredotočeni na to."

Slijede Talijani, može li se Hrvatska podignuti?

"Naravno da može, imamo kvalitetu, iskustvo igranja velikih utakmica. Puno utakmica smo prošli u knock-out fazu natjecanja. I prije mene i dok sam ja tu, tako da je vjerojatno da posjedujemo sve što nam treba kako bismo prošli dalje."

Podrška navijača:

"Znam da je došlo puno ljudi, da me puno njih zvalo za karte i sve moje suigrače. Jedino što im mogu obećati jest da ćemo dati sve od sebe." test

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!