Nogomet

Deschamps: 'Momčad je bila prilično dobro balansirana, stvarali smo šanse'

Petar Jenjić • petak, 21.06.2024.
Deschamps: 'Momčad je bila prilično dobro balansirana, stvarali smo šanse'
Foto: EPA

Izbornik Francuske Didier Deschamps osvrnuo se na remi protiv Nizozemske. Iako su imali manje vremena za odmor, uspjeli su se oporaviti i pripremiti za zahtjevnu utakmicu...

Nizozemska i Francuska odigrale su bez golova u Leipzigu, u susretu drugog kola Europskog prvenstva. Dvoboj je prokomentirao francuski izbornik Didier Deschamps:

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jedino žalim za učinkovitošću. Bila je ovo utakmica visokog intenziteta, Nizozemci malo oprezniji nego inače. U usporedbi s protivnikom, imali smo 36 sati manje za oporavak, odgovorili smo jako dobro, bez obzira na sve. Napravili smo sve što je bilo u našoj mogućnosti da se oporavimo i pripremimo."

Na klupi je ostao Kylian Mbappe zbog ozljede:

"Kylian je Kylian, nećemo ga uspoređivati s drugima. Barcola ima kvalitete, zato je tu, radi dobro na treningu, ali nikada nije bio s nama i u ovakvim utakmicama nije lako. Oklijevao sam ga ubaciti na kraju da napravi razliku, momčad je bila prilično dobro balansirana, stvarali smo šanse i dobro se branili."

Titulu igrača utakmice ponio je N'Golo Kante:

"On zrači. To je jako dobro za nas, imamo dosta igrači koji mogu startati, posebno u veznom redu, ali Kante ima jako zanimljive mogućnosti da se stavi u prvi plan." test

FOTO: EPA/MOHAMED MESSARA

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!