Nogomet

Silva: 'Korak smo bliže našem cilju osvajanja titule, ali ovo je tek prvi korak'

Branimir Korać • subota, 22.06.2024.
Silva: 'Korak smo bliže našem cilju osvajanja titule, ali ovo je tek prvi korak'
Foto: EPA

Bernardo Silva odigrao je još jednu odličnu utakmicu, a začinio ju je postignutim pogotkom. Svakako je jedan od zaslužnih za glatku 3:0 pobjedu Portugala protiv Turske...

Konačnih 3:0 Portugala protiv Turske znak je i da je Portugal osigurao osminu finala i to uvjerljivim nastupom i glatkom pobjedom.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako sam sretan zbog ova tri boda i što smo treća reprezentacija koja je prošla u osminu finala. Korak smo bliže našem cilju osvajanja titule, ali ovo je tek prvi korak", istaknuo je Bernardo Silva.

Veznjak Manchester Cityja zabio je vodeći pogodak i ujedno i postigao svoj prvi pogodak na završnicama velikih natjecanja.

"Nebitno je koji mi je ovo pogodak, najvažnije je da samo izborili prolaz i da smo spremni za nokaut fazu. Odigrali smo vrlo dobro, visoko su nas pritiskali, ali smo kontrolirali utakmicu i pronalazili slobodan prostor", kaće Silva i dodaje:

"Mislimo da smo na pravom putu, a iako imamo još jednu utakmicu u skupini, uvjeren sam da smo već spremni za osminu finala."

Na tribinama je bilo više Turaka, ali osjetili su Portugalci podršku svojih navijača.

"Znamo da je u Njemačkoj puno Turaka i znali smo da će ih biti više na tribinama. No naši navijači bili su sjajni, niti u jednom trenutku nismo imali osjećaj da ih je manje na tribinama." test

FOTO: EPA/FRIEDEMANN VOGEL

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!