Nogomet

Pongračić: 'Previše nadoknade, ali na kraju krajeva smo opet mi krivi'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.06.2024.
Pongračić: 'Previše nadoknade, ali na kraju krajeva smo opet mi krivi'
Foto: Damir Senčar/HINA

Marin Pongračić dao je svoj komentar za HRT na remi protiv Italije. Iako je istaknuo da je sudac previše produžio utakmicu, dodao je da su ipak sami krivi i da bolje moraju reagirati u tim situacijama kao kod primljenog gola...

Stoper Marin Pongračić dao je svoj komentar za HRT. Dosta prisebniji i staloženiji, istaknuo je veliku razočaranost, iako je velika želja bila tu:

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako smo razočarani, primiti gol u zadnjoj minuti, vrlo vjerojatno. Ne očekujemo ništa više. Jako tužno i žalosno. Želja je bila tu, ali bili smo bezopasni, pustili smo im dvije, tri šanse, ali nakon poluvremena smo se digli i igrali s više rizika. Zabili smo gol početkom nastavka i onda primimo na kraju. Još nisam vidio gol, naravno, ne smije nam se događati, kao i protiv Albanije. Pad koncentraciju, nismo bili dovoljno skupljeni, ne znam."

Osam minuta nadoknade?

"Previše nadoknade, ne razumijem gdje ih je pronašao. Nestvarno, ali na kraju krajeva smo opet mi krivi. Bolje moramo braniti gol, moraš dati sve od sebe. Prošetali su se kroz sredinu i dali gol. Ne možemo biti zadovoljni, uz malo više sreće i koncentracije imali bismo više bodova, i protiv Albanije i večeras. Nikako ne možemo biti zadovoljni. Šteta što navijačima nismo mogli uzvratiti pobjedom i prolaskom skupine. Ako bi se sve poklopilo, bili bismo sretni, ali šanse su jako male."

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!