Nogomet

The Sun: 'Ratnici velikih turnira bili su jako blizu da svima dokažu da su u krivu'

Petar Jenjić • utorak, 25.06.2024.
The Sun: 'Ratnici velikih turnira bili su jako blizu da svima dokažu da su u krivu'
Foto: Daniel Kasap/HINA

Britanski mediji isto su se osvrnuli na utakmicu Hrvatske i Italije. BBC je istaknuo "razoran kraj" za Hrvatsku, dok iz The Suna ističu slabu igru kroz cijeli turnir, ali da su i takvi mogli svima opet dokazati da su u krivu...

Na remi Hrvatske i Italije u trećem kolu Europskog prvenstva svoj osvrt je dao i BBC koji je Luki Modriću dao najvišu ocjenu (8.16), koliko je kod Italije imao i Gianluigi Donnarumma.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Činilo se da je Luka Modrić donio Hrvatskoj pobjedu kada je zakucao loptu pod gredu početkom drugog poluvremena. Mattia Zaccagni zabio je u zadnjim trenucima sudačke nadoknade i slomio hrvatska srca kojima je branitelju naslova osigurao plasman u osminu finala."

Italiju u osmini finala čeka utakmica protiv Švicarske.

"Razoran kraj za Hrvatsku. Igrači su se srušili po terenu nakon zadnjeg sučevog zvižduka, a navijači su nepokretni stajali na tribinama, buljili u nevjerici na ono što se dogodilo."

Britanski The Sun istaknuo je da je Hrvatska ponovno bila blizu toga da svima dokaže kako se bori na velikim turnirima:

"Za Hrvatsku, veliki lom srca. Matematički još nisu vani, ali vrlo vjerojatno neće dalje kao jedna od najboljih trećih ekipa. Teško da se mogu žaliti. Bili su slabi protiv Španjolske, prije nego su primili kasni gol protiv Albanije, a ništa bolje nije bilo ni ovdje, na užasnutost izbornika Dalića. Ultimativni ratnici velikih turnira došli su jako blizu toga da svima opet dokažu da su u krivu, ali opet su pali u završnici." test

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!