Nogomet

Spalletti bijesan na pressici: 'Osjećam otrov sa svih strana, taj me otrov čak i hrani'

Petar Jenjić • utorak, 25.06.2024.
Spalletti bijesan na pressici: 'Osjećam otrov sa svih strana, taj me otrov čak i hrani'
Foto: Damir Senčar/HINA

Izbornik Italije Luciano Spalletti oštro je reagirao na pitanje je li osjeća pritisak i je li se bojao ispadanja. Dodao je da je Hrvatska dobra reprezentacija i da se nije bojao poraza jer ih je imao puno u karijeri...

Na press konferenciji za medije nakon susreta bio je izbornik Italije Luciano Spalletti koji je dobio pitanje je li se bojao ispadanja:

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"To je dio ovog posla. Prije dolaska u hotel nas čeka tisuću djece, oni čekaju satima da nas vide na sekundu. Volim sve ljude, ali ako vidim da sam nekima meta, onda se naljutim. Žao mi je tih ljudi koji nas čekaju i to je pritisak. Igrali smo protiv Albanije, Španjolske i hrvatske. Nije baš bio lagan ždrijeb. Kako je onda to pitanje, je li se bojim. Ako se bojim, onda bih se bavio drugim poslom, gledao bih utakmice."

Italija ide u drugi krug s drugog mjesta i s ukupno četiri boda:

"Prirodno je osjećati pritisak i odgovornost, ali nemaš se čega bojati, izgubio sam puno utakmica u karijeri. Hrvatska je mogla pobijediti, to je dobra momčad, sve su ekipe na ovom turniru dobre. Vi analizirati i kažete da nisam dobar trener zbog toga i toga. To je u redu, ali nemojte po meni mokriti ako izgubimo. Dajem sve za ovu zemlju, volim ljude. Nisam jalan, ne bih bio novinar jer nisam takav, ali nisam zavidan i ne bih dodatan pritisak stavljao na leđa onim ljudima koji već imaju velik pritisak."

"Osjećam otrov sa svih strana, taj me otrov čak i hrani da bih mogao reagirati na ovoj razini igre. Ne brinite se za mene. Slagao sam ovu ekipu da budemo dobro od prve do zadnje minute. Divno je osjetiti ljubav tih ljudi, od onih u savezu, pa sve do navijača." test

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!