Nogomet

Mitrović: 'Povlačio me za dres, ne znam zašto nije pregledana snimka'

HINA, Mihaela Bradovski • srijeda, 26.06.2024.
Mitrović: 'Povlačio me za dres, ne znam zašto nije pregledana snimka'
Foto: EPA

Ne znam zašto se nije pregledavala snimka, povlačio me suparnički igrač za dres, govorio je srpski napadač Aleksandar Mitrović nakon remija bez golova protiv Danske u trećem kolu skupine C Europskog nogometnog prvenstva.

Takav rezultat izbacio je Srbiju s prvenstva koja je završila kao posljednja na ljestvici skupine iza Engleske, Danske i Slovenije.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Osjetio sam kako me povlači, a na svim sastancima prije prvenstva naglašavalo se kako je svako povlačenje za dres u šesnaestercu jedanaesterac. Ne znam zašto se nisu javili iz VAR sobe. Povlačio me, pao sam", ponavljao je Mitrović.

"Opet smo odigrali dva različita poluvremena. Dancima smo u prvom prepustili inicijativu, u drugom smo puno više riskirali. Ali, nedostajao je pogodak. Nismo imali lucidnosti, nije bilo tog zadnjeg dodavanja, kreacije. Borili smo se maksimalno, ali to u današnjem nogometu nije dovoljno", dodao je Mitrović, dok je na sličnom tragu u razmišljanjima bio Nikola Milenković.

"Utakmica je bila tvrda, vrlo zatvorena. Razočarani smo, moramo se ispričati naciji i našim navijačima. Na greškama se uči, idemo dalje. Skupina je bila potpuno izjednačena. Mogli smo pobijediti Dance, mogli smo imati i bolje rezultate u prethodnim susretima, ali nismo uspjeli", bio je osvrt Milenkovića. test

FOTO: EPA/MOHAMED MESSARA

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!