Ostali sportovi

Hrvatski pikadisti izborili osminu finala Svjetskog prvenstva

Petar Jenjić • subota, 29.06.2024.
Hrvatski pikadisti izborili osminu finala Svjetskog prvenstva
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Hrvatski pikadisti Boris Krčmar i Romeo Grbavac izborili su svoje mjesto u osmini finala Svjetskog prvenstva nakon što su u drugom meču grupne faze slavili protiv Kanade...

Dobre vijesti stižu sa Svjetskog prvenstva u pikadu gdje igra i Hrvatska. Boris Krčmar i Romeo Grbavac prvo su bili bolji od Malezije, a sinoć su slavili protiv reprezentacije Kanade.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ta ih je pobjeda dovela do plasmana u osminu finala. Krčmar i Grbavac ponovno su odradili jako dobar meč, nije bilo baš prevelike drame, a upisana je pobjeda od 4:2.

Hrvatska je otvorila natjecanje s vodstvom 1:0, Kanađani su poravnali na 1:1, nakon čega naši dobivaju dva uzastopna lega. Uslijedio je još jedna dobiveni leg Kanađana, da bi pobjedu potvrdio Krčmar izlazom na dvostruko 18 i dvostruko 20.

Za plasman u četvrtfinale čeka ih težak zadatak, dvoboj protiv branitelja naslova, Walesa, koji bi trebao krenuti negdje oko 21 sat. Za Velšane ne igra Gerwyn Price, ali Jonny Clayton i Jim Williams izuzetno su dobri igrači. Neće biti lako. test

Svjetsko prvenstvo, 2. kolo:
Hrvatska - Kanada 4:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!