Ostali sportovi

Tomislav Pucar zaustavljen u četvrtfinalu turnira u Tunisu

Petar Jenjić • subota, 29.06.2024.
Tomislav Pucar zaustavljen u četvrtfinalu turnira u Tunisu

Hrvatski stolnotenisač poražen je u četvrtfinalu WTT Contentera koji se igra u Tunisu. U tri ga je seta porazio japanski predstavnik Yukiya Uda...

U tijeku je završnica WTT Contendera koji se održava u Tunisu. U istoimenoj državi nastupao je i Tomislav Pucar koji je danas upisao poraz u četvrtfinalnom meču.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski stolnotenisač, trenutno 56. na svjetskoj ljestvici, poražen je od japanskog predstavnika, Yukija Ude, koji trenutno zauzima 164. mjesto na ITTF rankingu.

Danas je Japanac ipak bio bolji i svladao je 108 mjesta bolje rangiranog protivnika s 3:0 u setovima te izborio svoje mjesto u polufinalu gdje ga čeka sunarodnjak Hiroto Shinozuka.

Uda je prvi set dobio s 11-6, u drugom je bio nešto uvjerljiviji (11-4), dok se u trećem najviše namučio, ali ipak je slavio s 11-8.

Na putu do glavnog turnira Uda je prošao i kvalifikacije i sigurno će napredovati na svjetskoj ljestvici. Pucar je u prva dva kola slavio s 3:1 u setovima protiv Omara Assara iz Egipta i Yan-Chenga Huanga s Tajvana. test

WTT Contender, četvrtfinale:
Yukiya Uda - Tomislav Pucar 3:0 (11-6, 11-4, 11-8)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!